casafuerte.nl

LOCATIE CASAFUERTE

Casafuerte is een buurtschap in bergen boven het dorp Albuñol, in de provincie Granada, Andalusië, Spanje. Zie hieronder de plaatsbepaling op de kaart. U kunt naar believen in- en uitzoomen.

VERVOER

snelweg

Men kan per auto naar Casafuerte rijden. De snelwegen zijn uitstekend en zo ook de lokale autowegen. Het stuk weg de bergen in naar ons huis, ongeveer 7 km, is iets minder van kwaliteit: het is wel verhard maar men kan kuilen en richels tegenkomen. Met de auto gaan is aan te bevelen als men langere tijd wil verblijven.

Voor een korter verblijf is echter het vliegtuig aan te raden in combinatie met een huurauto. Dit is sneller en goedkoper. Vanaf verschillende luchthavens in Nederland en Duitsland wordt gevlogen naar Málaga (2 uur rijden), Almería (1 uur rijden) of Granada (1,5 uur rijden). Verschillende luchtvaartmaatschappijen verzorgen vluchten, met name ook de zogenaamde "prijsvechters". "Prijsvechters" zijn er ook bij de autoverhuurbedrijven: bedrijven die als tussenpersonen verhuurcontracten aanbieden tegen goede voorwaarden en tegen scherpe prijzen.

Wil men meer precieze informatie hierover, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Eventueel kunnen wij ook behulpzaam met het plannen van de autoroute of het organiseren van de vliegreis en het huren van een auto.

lokaal

*

*

© 2013 Jan Schoenmaker algemene voorwaarden links